Кои сме ние

Компаниите „Тринити", които създават и поддържат продуктите, са:

"Тринити Софт" ООД е създател на продуктите АБИС и платформата АБИС ХАМЕЛИОН. Софтуерната компания гарантира функциите в настоящите продукти и развива бъдещето на софтуерната платформа АБИС. "Тринити Софт" предоставя и висококвалифицирана консултантска помощ и поддръжка на своите дилъри и корпоративни партньори.
"Тринити Сервиз" ООД е системен интегратор, гаранционен и извънгаранционен сервиз на изградените решения под марката АБИС.

Ексклузивни представители:

Продуктите АБИС се предлагат на територията на България, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Регион Косово, Румъния и Черна гора.
Продуктите са преведени на съответните езици и синхронизирани с фискалното и финансово законодателство. Ексклузивните представители на „Тринити Софт“ ООД осигуряват цялостното решение за крайния клиент с качествено проучване, инсталиране и поддръжка.

Дилърски центрове и оторизирани дилъри:

Ние сме близо до вас. АБИС се поддържа от организирана мрежа дилъри и дистрибуторски центрове. Дилърите са непосредствено до вас - това са хората, от които купувате фискалното си устройство и които осигуряват поддръжката му. Доставят компютърната ви техника или консумативи. Те са запознати с възможностите на АБИС и могат да са ви полезни при избора на цялостно решение. Попитайте за АБИС всеки един от тях и ще намерите вашето решение "по мярка".

Партньори:

Партньорите ни гарантират качеството на доставяните стоки и услуги. Те обучават нашия персонал и персонала на дилърите ни, за да сме подготвени в решаването на вашите казуси и избирането на оптималното решение за вашите нужди. Това ни дава възможност заедно да ви предложим надеждни технологии и качествени програмни продукти, работещи като едно. АБИС, в комбинация с продукти от нашите партньори, е правилният избор за стабилен бизнес.